Noordkroon

Deze producten zijn in de praktijk te koop en af te halen, bestelling kan ook via telefoon of whatsapp: 0594-230222.

Ontstaan op een Texelse schapenboerderij In 1988 is het familiebedrijf op Texel begonnen als schapenboerderij ‘De Noordkroon’. De eerste potjes wolvet werden afgevuld in hun stal en verkocht in de boerderijwinkel. Tegenwoordig zijn ze geen boerderij meer, maar richten zij zich volledig op de crèmes en zalven op basis van wolvet.

Handcreme

Een soepele lotion voor het hele lichaam. Het biologische wolvet (3%) heeft samen met de aloë vera en shea butter een hydraterende en verzorgende werking. De vitamine E beschermt de huid en vermindert de kans op huidveroudering.

Voetcreme

In gebruik bij meer dan 350 pedicuresalons! Het wolvet (10%) verzacht en hydrateert de huid samen met plantaardige glycerine en plantaardige oliën. Hierdoor blijft de huid soepel en wordt de kans op overtollig eelt en (hiel)kloven verminderd. De menthol werkt daarnaast verkoelend en geeft een verfrissende geur. De tijm olie gaat voetgeur tegen en heeft samen met de kamfer en tea tree olie een antibacteriële en schimmeldodende werking.

Lichaamscreme

Een soepele lotion voor het hele lichaam. Het biologische wolvet (3%) heeft samen met de aloë vera en shea butter een hydraterende en verzorgende werking. De vitamine E beschermt de huid en vermindert de kans op huidveroudering.

Gezichtscreme

Een soepele crème die te gebruiken is als dag- of nachtcrème, ook bij puistjes. Laat de huid niet glimmen.
Het hoofdbestanddeel wolvet (3%) voedt en hydrateert de droge huid samen met aloë vera, plantaardige oliën en shea butter. De licht exfoliërende werking van deze crème stimuleert celvernieuwing, maakt de huid egaler en gaat onzuiverheden tegen. Daarnaast wordt de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert waardoor fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels worden tegengegaan.

Neutraalcreme

Een hypoallergene, multi-functionele crème zonder parfum of etherische oliën die te gebruiken is voor elk lichaamsdeel. Speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid, maar ook geschikt voor andere huidtypes.
Het hoofdbestanddeel wolvet (10%) voedt en verzacht de droge huid samen met shea butter, aloë vera en plantaardige oliën. Zwarte bessenzaadolie en extracten van de ballonplant en kamille brengen de geïrriteerde en overgevoelige huid tot rust.

Gezichtscreme SPF 15

Deze gezichtscrème met SPF15 bevat een natuurlijke, minerale zonnefilter die beschermt tegen UVB en UVA stralen. De natuurlijke zonnefilter geeft een lichte witte waas waardoor de zonnestralen weerkaatst worden. Om de witte waas te minimaliseren is deze gezichtscrème wat dunner dan onze standaard gezichtscrème. Het wolvet heeft samen met de aloë vera een hydraterende en kalmerende werking en houdt de huid zacht en soepel. Extra toegevoegde vitamine E helpt tegen huidschade veroorzaakt door de zon. De lichte geur van rozenhoutolie maakt deze crème heerlijk om te gebruiken. Smeer elke twee uur voor een optimale bescherming. Ga je zonnebaden of schijnt de zon fel? Kies dan voor een zonnebrandcrème met een hogere SPF.